sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tuulta päin!

Eilen oli aivan karsea keli. Pidimme suosiolla erästelystä vapaapäivän. Kävimme aamusta kuitenkin narulenkin koirien kanssa. Silloin vihmoi terävää lunta päin pläsiä! Iltapäivällä rupesi satamaan vettä. Pakkanen meni persiilleen: + 5 astetta.

Tänäänkään ei ollut mikään unelma ilma, mutta lähdimme silti Halin kanssa erälle. Kiipeilimme särkkää ylös ja alas melkoisen navakassa tuulessa. Emme nähneet kuin jälkiä lumessa... Reissussa vierähti noin tunnin tauolla neljä tuntia. Sinä aikana Hali pyydysti neljä hiirtä... ja söi ne. Välillä se irtosi hyvän matkaa meistä ja teki hienoa työskentelyä, mutta lintua ei löytynyt.

Metso näytti meille kyllä isosti keskaria. Särkillä oli paljon tepastelujälkiä, mutta ainut metso näyttäytyi, kun lähdimme mökille ajelemaan. Hyvä, kun olimme auton menosuuntaan saaneet käännettyä, niin komea ukkometso pyyhkii auton vasemmalla sivulla. Kiihdyttää niin, että pääsee lentämään auton editse tien yli ja suihkii auton oikeaa sivua takaisin sinne mistä ikinä tulikin meille ilkkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!