perjantai 3. huhtikuuta 2015

Syvälampipilkki

Eilen aamupäivästä kävimme hiihtämässä koirien kanssa parin tunnin lenkin. Koirat juoksivat vapaina ja pysyivät hyvin matkassa. Hanki kantoi Hildankin onneksi hieman paremmin kuin eilen majavareissulla. Ja suksi suihki vauhdilla eteenpäin!

Tänä aamunakin, ennen pilkkikisoihin lähtöä, hiihdimme koirien kanssa lammella pienen lenkin. 

Hienosti oli koirat (Hali) ollut mökissä kisojen ajan.

Seitsemännet perinteiset Syvälampi pilkit kisattiin monennäköisessä säässä. Tuli vettä, lunta, vähän niinkuin rakeita ja auringonpaisteella karvahattuja. Kisa-aikaa oli kaksi tuntia. Puolessa välissä olin vielä aivan kalaton, kun ympärillä muut nappailivat harvakseltaan kalaa. Onnistuin kuitenkin saamaan yhdestä reiästä peräkanaa kaksi särkeä. Ne jäikin mun kisan ainoiksi saaliiksi eivätkä tosiaan siivittäneet minua voittoon. Voitin kuitenkin Villen kolmella grammalla! Villellä oli viitisen ahvenen tirriä. Olis ollut kuus, mutta yksi sukelsi takaisin jorpakkoon!

Kisan voitti ensi kertaa mukana ollut nuori poika, Henri, 210 gramman pilkkipussilla. Ei tullut pokaaliin tänäkään vuonna kenellekään toista kiinnitystä. Toiselle sijalle pilkki kisaemäntä Sirpa ja Kari tasatuloksella 167 g. Neljäntenä Asko 162 grammalla, viidentenä minä 123 g ja kuudentena Ville 120 g. Seitsemänteen tuli jo hieman enemmän eroa kun Sanilla oli 69 gramman kalapussi. Kahdeksantena Ahti 52 g, yhdeksäntenä Helvi 28 g ja kymmenentenä Aune 25 g. Ilman kalaa jäi viime vuoden voittaja Jukka, kisaisäntä Markku sekä Tero,Esa ja kolme nuorta poikaa.

Ennen palkintoseremonioita käristeltiin makkaraa ja hörpittiin nokipannukahvetta. Kaikki osallistujat saivat taas mukavia palkintoja ja lopuksi oli vielä sponsoroidut arpajaiset. Kiitos vielä emännälle ja isännälle sekä kanssa kilpailijoille mukavasta iltapäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!