sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Aurinko porottaa ja kala syö

Aamu sarasti tänään upeana hiihdellä. Hanki kimmelsi kovana ja teeren soidin pulinat kantautuivat mökin pihaan. Kyllä harmitti, kun lentsun edessä piti taipua ja jättää aamuhiihtely väliin. 

Iltapäivällä, tautia uhmaten, lähdin mukaan hiihdellen (kun kävellen hangella ei edes pääsisi) oman lammenrantaan pilkille. Oli kyllä pääsiäisen upein päivä. Aurinko porotti kuumasti eikä tuullut oikeastaan ollenkaan. Toppatakki tuntui välillä olevan ihan liikaa! Ahvenkin söi mukavasti. 

Neljän ja puolentunnin ulkoilun päälle mökille tuomisina oli muutama kilo kalaa, joiden joukossa ihan hyvän kokoisiakin. Onni sai masun pullolleen ja koiratkin hieman. Hali on muuten aivan intona kalaan.

Naapurikin oli jonkun aikaa kalassa. Halilla ja Hildalla oli jäällä kaveri, 9-vuotias Roosa.

Roosa ja Hali.

"Kaikki mitä Hildan takana näkyy on meidän" ♡

Hali, iloinen touhuaja.

Nuotiokaffet.

Hups, Halille annettu makkaranpala putosi ihan hieman syvään, mutta Hali "the myyräkoira" keinot keksii. Ja oli sinnikäs.

Huomattiin Villen pilkkikukkarossa olevan Hali-niminen pystypilkki. Hali yhdistettynä sopivaan värikoukkuun, niin tuli ihan hyvästi affentakin. Tuliskos Halin nimikkopilkistä meidän uus suosikki. ;) Senpä näkee ensi pilkkikaudella, sillä tämän reissun jälkeen pilkkivehkeet isketään naftaliiniin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!