torstai 24. huhtikuuta 2014

Pennuntuoksuinen kevätpäivä!

Eilen hurautimme kotiin mökiltä. Kävimme samalla matkalla hakemassa Halin kotiin. Halin olisi saanut hakea jo sunnuntaina, joten melkoista "tuskaa" oli viimeiset mökkilomapäivät. Monesti mainitsimme, että pakataanko kimpsut ja kampsut ja haetaan Hali jo kotiin.

No, nyt se on ollut kotona vuorokauden. Päivään on mahtunut kaikenlaista puuhaa. On käyty mummulassa kerrostalossa. Treffattu mummu, pappa, täti ja tädin mies. Eikä edes pissattu mummulan lattialle! Muutoinkin sisälle on tullut vain pari pissaa, ja kaikki kakit ulos.

Iltapäivällä mummu ja pappa tuli vielä käymään siskoni 5-vuotiaan Tomin kanssa. Hali oli niin riemuissaan, kun näki lapsen! Huomaa, että se on tottunut lapsiin ja muutoinkin kaikenlaiseen hälinään. Hali ei pienistä kodin askareiden äänistä hätkähdä.

Suurin osa ihanan aurinkoisesta ja lämpimästä päivästä on vietetty takapihalla. Samalla olemme yrittäneet tilkitä takapihan aitaa pikkuruisen Halin pitäväksi, jos jonkinlaisella viritelmällä. Se peijooni pääsee kyllä luikahtamaan yllättävänkin pienistä raoista!

Vaikka se on pieni, niin se on pippurinen. Eilen illalla se nosteli suupieliä ja murisi Hildalle sekä komensi meitä suureen ääneen! Tänään Hilda ja Hali on olleet lähes koko päivän yhdessä. Ei mitään ongelmia. Hieman tietysti täytyy katsoa perään, ettei 30 kiloinen Hilda jyrää 2,9 kiloista Halia vahingossa, mutta pääsääntöisesti Hilda osaa olla Halin kanssa todella nätisti.

On Hilda kyllä selkeästi hieman mustasukkainenkin. Aamulla se änkesi väkisellään mun syliin, kun istuin pennun kanssa lattialla! Ikäänkuin viestiäkseen, että olenhan minäkin vielä sinun pieni rakas... ;)

Kissaan on myös tutustuttu. Oltu jo nokakkainkin. Ja kissaakin tietysti pitää hieman haukkua.

Hali on tänään antanut ääntä myös koppelon siivelle, jonka kimppuun kävi ihailtavalla tomeruudella!

Olemme myös harjoitelleen luoksetuloa sekä istumista ihan leikin varjolla. Luoksetuloon lisäämme pillikutsun samaan tapaan kuin noutajilla. Eli kaksi vihellystä pillillä tarkoittaa luoksetuloa. Ehdollistaminen tapahtuu ruokakipolla.

Suunnilleen ensimmäisiä askelia kotipihalla.

Aamupäiväunilla. Pää vasten kaverilta saatua patjaa, alla mummun tekemä peitto sekä pinkki Hildan vauvana kasvattajaltaan saama pyyhe. Alla omalta emolta tuoksuva peitto.

Halissakin on puutarhurin vikaa...

Iso ja pieni.

Pikkuruinen koppelon siiven nitistäjä.



4 kommenttia:

  1. Onnea perheelisäyksestä! Melkosen sievä pikinokka onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä ihan ylisuloinen punaturkki. :)

      Poista
  2. Oih, pentu! Onnea uuden laumanjäsenen johdosta!

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!