perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen pohjoisessa

 Pääsiäiseksi on luvattu lämpimiä ilmoja, jopa + 17! Tosin niitä on luvattu etelään ja me hurautimme eilen pohjoiseen. Tämän päivän sateen pitäisi jatkua iltaan saakka, mutta sitten paistaa täälläkin + 7 asteen verran. Tulee upeat pilkkikelit!

Meillä oli haaveissa hiihdellä teeren soitimia katsomaan, mutta lumet on sen verran vähissä, että hiihdon taitaa saada unohtaa kokonaan. Matkalla heräsi jo vahva epäilys lumitilanteesta, sillä vasta Kuhmon jälkeen alkoi olla jonkun verran lunta. 

Sula mökkitie lienee haastava hiihdellä...

Olemme tähän mennessä pitäneet Onnin varoiksi vuorokauden sisällä, jotta se saa levätä raastavan automatkan jälkeen, ja tottuu paikkaan. Muutamat viimekerrat Onni on ollut kuitenkin jo sen oloinen, että muistaa mistä on kyse. Annettiinkin Onnille vain ruokaa, ja päästettiin se eilen heti ulos. Onni lähti tottunein elkein tutkimaan tallin. Tavattiin se myös saunan ylisillä, kun kannettiin mökkiin vettä. Iltaseiskalta Onni rauhoittui mökkiin nukkumaan, ja nukkuu kaikessa rauhassa vielä näin aamukahdeksaltakin.

Hildalla on mukana taas kaveri eli siskoni kultainen Cindy. Ne niin suloisesti nukkuivat eilen hieman jo lämmenneellä mökin lattialla aivan kylkimyyryssä. On se mukavaa, että Hilda saa kohta lajitoverin taloon. Mökissä oli tosiaan + 4 º, kun saavuimme yhdeksän tunnin ajomatkan jälkeen n. klo 15. Kun iltakymmeneltä painoimme rättiväsyneet aamuneljältä heränneet päät tyynyihin oli mökissä jo n. + 15 astetta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!