perjantai 25. huhtikuuta 2014

Aistit ja vaistot tallessa


Hali nukkui viime yön sikeästi, ei herännyt eikä vinkunut kertaakaan. Hildan vieressä. Kyllä lajitoveri on tovereista paras. Tosin klo 05 Halin mielestä oli aika herätä jo vauhdikkaille aamutoimille...

Tämä päivä on mennyt, kuten eilinenkin, lähinnä takapihalla. Hieman ulkoilimme remmissä etupihalla, jolloin reippain elkein käytiin haistelemassa muutama naapurikin. Remmissä kävely oli tietenkin hieman sellaista, että sinne mentiin minne Hali vei. Ja välillä Hali sai suuntatahtonsa läpi vaikka peruuttamalla!


Kaveripariskunta käväsi katsomassa Halia ja toivat Halille hauskan lintulelun (yläkuvassa). Hilda ja Hali keksivät heti kivan vetoleikin lelun kanssa. Hilda osaa nätisti leikittää Halia. Lähinnä Hilda pitää lelusta kiinni ja Hali tempoo ja ärisee minkä kerkiää.

Pystykorva vaikuttaa kovin, miten sen nyt ilmaisisi, vaistot ja aistit tallella olevalta koiralta. Halilla on jo nyt selkeä vietti metsään. Aidattu takapiha tunnustaa olevan sille välillä liian pieni. Tänä aamunakin Hali kuikuili aidan reunalla metsään ja oikein ulvoi ikäväänsä metsälle! Hali myös tarkkailee pihapiirissä olevia lintuja. Se seuraa katsellaan tiiviisti mihin ne lentävät. Halilla on myös kettumaisia elkeitä. Se vaanii leluja tai Hildaa (!), lähtee häntä suorana hiipimään, lopuksi rynnistää kovaan vauhtiin ja pomppaa kimppuun!

Ketunpentuko se siellä jolkottaa?

Käy Hali sammakostakin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!