lauantai 17. tammikuuta 2015

Metsälenkkiä ja koirapainia

Hali ja Hilda pääsivät tänään pitkästä aikaa metsälenkille narulenkkeilyn sijasta. Tai no, Hilda joutui juoksujensa puolesta vielä suurimmaksi osaksi narulenkkeilemään metsässäkin, mutta Hali sai rynnistää vapaana.

Lunta on muutamana päivänä tuiskuttanut oikein tosissaan. Eilen sateli kunnolla vettä, mutta silti metsään tamppaamamme polut oli menneet jo umpeen. Hali saikin pomppia melkoisessa hangessa, mutta vauhdikkaasti tuo liikkui varsinkin kun sai melkein perslähdöt jäniksestä. Muutama haukahduskin kuului, kun Hali paineli vikkelästi nenä maata viistäen jänönjälkien perässä.

Tara kävi tänään moikkaamassa tyttöjä. Ensin Tara sai päästellä Hildan kanssa höyryjä ja sitten oli Halin vuoro. Ei siitä tullut mitään. Tara on hieman liian iso ja raju painikaveri Halille. Ja Hali kun ei väistä vaan käy innolla äristen ja muristen raiveleista kiinni. Oli pakko lopettaa homma alkuunsa, ettei Halille käy köpsösti. Tara meinaan kuulamörssärin elkein junttasi Hildankin nurin. Hippasen päälle vuoden ikäinen Tara onkin siro + 40 kg neiti. Hilda painaa 29,7 kg ja Hali 8,9 kg (juuri äsken punnitsin molemmat).


Hildan ja Halin painit jopa pallolla höystettynä sujuvat hyvin. Kuva on räpsästy siltä ajalta, kun oli ihanasti taas vaihteeksi lunta puissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!