tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiaislaavuilua


Tänään piti tehdä tavallisesta poikkeava ulkoilulenkki koirien kanssa. Tarkoituksena oli, että Hilda olisi päässyt jopa ajamaan jänistä vierasluvilla Villen työkaverin metsästysseuran maille, mutta aamulla oli pakkasta rapiat -20. Hrrrr.

Todella vaihtelevia kelejä edelleen. Vuoden vaihteessa lähti tykky puista, kun satoi vettä ja myrskysi. Sitten satoi taas kauniin tykyn pienempiin puihin. Eilen ja tänään oli upea auringonpaiste, mutta ilmeisesti loppuviikkoa kohden taas lämpenee ihan nollan tuntumaan asti.

Pakkasesta huolimatta kävimme kuitenkin metsästysseuran laavulla porukalla paistamassa makkarat. Ulkoilulenkistä tuli kuin tulikin siis poikkeava, kun me istuimme kuuteen pekkaan laavulla makkaraa puremassa ja koirat juoksivat laavun tuntumassa. Hali onnistui aikaansaamaan kuusikossa pyyhaukunkin melkein heti, kun laavulle asetuimme.

Laavun tulilla oli muuten lämmin istuskella kaffetta ja teetä hörppien, mutta varpaat pääsivät hieman paleltumaan. Saas nähdä miten kyttyrää päällä sitkeästi oleva flunssa tykkää varpaiden kohmettumisesta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!