sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Jänisjahtia ja synttärikahvia

Tänään oli jänisjahtia tiedossa naapuripitäjässä Villen työkaverin metsästysseuran mailla. Mun piti ensin lähteä myös, mutta jostain syystä mua ei aamulla enää kauheasti innostanutkaan lähteä mukaan rämpimään, kun Hildaakaan ei juoksujen takia voisi ottaa matkaan.

Sen sijaan lähdin koiruuksien kanssa metsälenkille. Hali irti ja Hilda remmissä suurimman osan aikaa. Suunnilleen samasta paikasta kuin eilen yhytimme aivan tuoreet jänön jäljet. Molemmat koirat oli aivan villinä jälkien perään ja Hali jonkin matkaa jäljestikin kirsu maata viistäen.

Jänismetsästäjät eivät olleet myöskään nähneet kuin jänön jälkiä. Mukana ollut beagle ei ollut saanut jänöajoa ollenkaan aikaiseksi. Laavulla oli sitten paisteltu sorsaa ja makkaraa sekä turistu mukavia. Pyysin Villeä räpsäisemään kuvan jänistelystä, jonka voisin törkätä blogiin. No, ei ollut tietenkään muistanut.

Tässä siis kuva illan meinigistä Villen syntymäpäiväkahveilta.

Aika päätön meininki!
Tomi (kohta 6 v.) konttasi Halin kanssa pitkin lattioita. Hali oli aivan innoissaan, mutta osasi kuitenkin käyttäytyä nätisti eikä esim. hyppinyt päälle. Hali meni maate, kun Tomi meni. Hali meni kyljelleen, kun Tomi meni. Oli melkoisen hellyttävä parivaljakko. Hali varmaan luuli, että Tomi on koira. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!