perjantai 29. elokuuta 2014

Puuha-Pete!

Tuttu flattien omistaja (terkkuja vaan Sarille ja flateille Miehet mustissa -blogiin) kysyi minulta tänään, että miten pennun kanssa sujuu? Sanoin, että pentu on aivan kauhea rasavilli. Vilkas ja puuhakas kuin mikä! Tuttu totesi hämmentyneenä, että sinullahan on flatti!!! No, niinhän minulla on, mutta Hilda on itse rauhallisuus. Hilda on samaa luokkaa kuin käyttökultsut ellei jopa rauhallisempikin. Kotona huomaamaton "lattiamatto", mutta kun on aika toimia, niin virtaa löytyy.

Mutta nyt kun aloin asiaa mietiskellä, niin kauhistuksekseni Hali muistuttaa vireystasoltaan meidän edesmennyttä Wilma-touhupatukka-flattia. Siinä missä flatti on koiramaailman Peter Pan, niin Hali (en lähde yleistämään koko rotua, kun on kokemusta vain tästä yhdestä...) on koiramaailman Puuha-Pete! Tosin eikös Puuha-Pete korjaa kaiken, mutta Hali lähinnä rikkoo... Rikkoo, säätää ja puuhaa...

Saiskohan ton pennun palauttaa? No, ei vaan. En antaisi pois mistään hinnasta! Kaikessa kauheudessaankin se on niin rakastettava, kun sille päälle sattuu. Se on myös niin täysillä ihan kaikessa mukana mitä se tekee. Ja niin tosissaan. Ja kai tuo tuosta vanhemmiten rauhoittuu. Rauhoittuuhan?!? Alan kuitenkin pikkuhiljaa ymmärtämään, miksi niin moni pystäri on pihalla häkissä... ;)


Osaahan se Hali nätistikin toki olla. Tässä parivaljakko vietti aikaa vapaana mökin pihamaalla, kun itse puuhailimme mökissä sisällä. Kun kävin kurkkaamassa, että vieläkös koirat ovat tallella, oli näky erittäin suloinen. Siellä parivaljakko pötkötteli kaikessa rauhassa sylikkäin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!