sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pentuja satelee

Meillä se vaan edelleen odottavan aika on pitkä. Vielä melkein pari viikkoa niin päästään sentään katsomaan meille tulevaa pentua...

Pentukuumetta ei yhtään liennytä, että "kaikille muille tulee pentuja". Nyt siskoni perheeseen muutti parin kissan, kultsun ja chihun kaveriksi englanninspringerspanielin pentu Otso, joka on siskoni kaverin sijoitusnartulla, Nellillä, teetetystä pentueesta. Nelli eli Adamant's Feels Like Flying on menestynyt erittäin hyvin näyttelyissä ja tittelijono on pitkä kuin nälkävuosi: C.I.E. FI & SE (n), RU & EE & LV CH SE W -13, HE W -13, LW -12, LJW -12, EEJW -12, EEW -12, EE & LV JCH, Swedish Club Show 13 BOS Winner, BIS Winner!

Kävimme eilen katsomassa 9-viikkoista Otsoa (Adamant's Once in a Blue Moon), joka on nyt muutaman päivän ollut uudessa kodissaan. Otso tuli reippaasti tervehtimään meitä ja käyttäytyi muutenkin kuin se olisi ollut perheessä aina. Cindyn kanssa painivat sulassa sovussa, joskin taisi Otson suusta pientä ärinääkin päästä. Pentu vaikuttikin hyvin määrätietoiselta, reippaalta, itsenäiseltä ja rohkealta oman tiensä kulkijalta. Oikein potentiaalinen ja iso uroksen alku. Otso oli syntyessään puolet kookkaampi kuin sisarukset, ja on edelleen kilon muita isompi.

Tässä kännykällä räpsäisty kuva hellyttävän tomerasta Otsosta, joka ihailtavalla innolla nouti ja palautti solmulelua Jasminille:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!