keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Hurmuri-Otso


Otso kävi eilen illalla tutustumassa Hildaan. Otso pinkaisi hetkeksi siskoni jalkoihin, kun Hilda rymysi takapihalle. Reippaasti jaloista tultiin kuitenkin tutustumaan selkäkarvat pystyssä sojottavaa Hildaa. Kohta jo telmivät innolla. 

Hilda oli kuitenkin selkeästi varautuneempi Otsoa kohtaan kuin ensimmäistä näkemäänsä pentua eli Taraa kohtaan. Liekö johtui siitä, että Otso oli jo valmiiksi meidän takapihalla eikä tultu porukalla etupihan kautta. Vai liekö johtui siitä, että Tara käyttäytyi hieman hillitymmin, ja alistui heti Hildalle kellahtaen selälleen. Otsolla ei ollut mitään alistumisen elkeitä. Päinvastoin Hildaa alettiin välillä jopa haukkuen komentamaan. Myös urosmaisesti Hildan takapää kiinnosti kovasti. Nyt jo, vaikka toinen pissaakin kuin tyttö!

Otso omaa aivan mahtavan persoonallisen ja hämmästyttävän reippaan luonteen, ollen oikea sydäntenmurskaaja. Otso vaikuttaa myös niin pikkuvanhalta. Se oli kolmatta kertaa remmissä ja näytti siltä kuin se olisi tottunut kulkemaan siinä jo monta viikkoa. 

Ville innostui tuomaan Otsolle meidän pystärinpennulle varastoidun teerensiiven. Otso haisteli siipeä kiinnostuneena, ja jätti sen sitten. Saimme Otson kuitenkin innostumaan siivestä, ja loputa sitä jo raahattiin ylväänä kukkapenkkiin. 

Meidän pentukuume on aivan ilmiliekeissä. Vielä reilu viikko, niin näemme meidän tulokkaan... Ville naureskeli itseään, kun otti Otson kanssaan käymään sisällä, ja oli kuulemma kontannut pennun kanssa pitkin eteisen lattiaa! Oli hieman kummastellut ja naureskellut omaa touhuaan. Mutta nythän mä hokasin, että ei ihme, sillä Ville ja Otso on "sielunveljiä", koska niillä näyttää olevan sama syntymäpäivä! 

1 kommentti:

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!