tiistai 23. joulukuuta 2014

Erävalokuvajoulukalenterin 23. luukku



Joulukalenteri on viikon verran päivittynyt automaattisesti ihan itsekseen, kun olemme olleet reissussa. Hieman vaikea orientoitua jouluun, kun mielessä vielä palmupuut huojuvat tuulessa ja meren aalloista heijastuu kirkkaat auringonsäteet. Hitusen joulun fiilistä sentään luo jälleen kerran maahan pyryttänyt lumi. Jokohan se nyt pysyisi?

Huomasin myös, että automatiikka oli tökkinyt sen verran, että luukku 18. oli jäänyt vain luonnokseksi. Nyt sekin on julkaistu.

23. luukusta kurkistaa kuva Villestä ja Halista. Tästä linkistä pääset videoon, joka johti kuvan nappaamistilanteeseen. Hali pöllytti pyypoikueen maasta puuhun ja jäi harvakseltaan haukkumaan niitä puun alle. Yksi pyy lehahtaa viereiseen kuuseen, jonka perään Hali lähtee ja haukahtaa. Villen katse ohjaantuu Halin asionsta oikeaan suuntaan ja silloin Ville ampuu. Tässä linkki verrokiksi vielä Halin metsohaukkuun, joka raikasi hyvällä temmolla. Harmi, etten älynnyt videokuvata koko kymmenenminuutin tapahtumaa karkkoon asti, sillä Hali haukkui yhtä kiihkeästi koko ajan ja metso liiteli meidän päitten yli menojaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!