maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tuplamitalit

Aurinkoiset pakkasilmat jatkuvat. Öisin pakkanen kiristyy - 20 lukemiin ja päivällä se laskee nollan tuntumaan. Sunnuntaipäivääkin sulostuttanut aurinko oli aktivoinut monen monituista pilkkijää liikkeelle kotikaupunkimme mestaruuspilkkiin. 

Jäällä ei aluksi tuullut yhtään, joten pilkkikeli oli mitä lämpimin ellei ihan jopa kuuma. Harmiksemme puolen päivän korvilla rupesi tuulemaan, jolloin auringolle oli pakko kääntää selkä. Huppu piti vetää suojaksi ja yrittää paljain käsin tarjeta, vaikka sormia kipristi.

Kala ei ollut syönnillään. Sai tehdä melkoisesti töitä, jotta kaloja sai jäälle. Kalan nousutahti oli tyyliin yksi kala per yksi kairattu reikä. Kisaajia oli varmasti lähemmäs 50 ja vain kolmella oli yli kilon verran kalaa. Ville oli näiden paikkakunnan kolmen kovan kalamiehen joukossa ja pilkki kisasta pronssia! Minä onnistuin saamaan naistensarjassa hopeaa 425 g kalapussukalla.

Kyseessä oli kolmas kerta, kun olemme osallistuneet ko. kisaan. Muut osallistumisvuodet on olleet 2005, jolloin pilkein kultaa ja 2010, jolloin pilkein pronssia.

Onni teki ennätyksen kalan kerjäämisessä. Olin nylkemässä ahventa, niin Onni puri samalla pyrstöstä! Tällä kertaa ihan kaikki kalat ei menneet kissalle, vaan saimme keitettyä myös itselle pienen ja herkullisen ahvensopan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!