tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kohtaus

Kalle sai eilen taas kohtauksen (3 viikkoa ja 4 päivää edellisestä kohtauksesta). Juuri sunnuntaina puhuttiin, että Kallen kohtauksesta on "jo" kolme viikkoa, että näinköhän se kohta tulee. Kiinnitettiin myös huomiota, että Kalle oli sunnuntai-iltana tavallista hellyydenkipeämpi. Kalle oikein vaatimalla vaati huomiota tunkemalla käden alle rapsutettavaksi.

Olimme juomassa aamukahveja n. klo 8.30. Kalle oli keittiön pöydän alla makoilemassa aamupalan ja takapihaulkoilun jälkeen. Kalle lähti pöydän alta rauhattomana haahuilemaan hetkeksi keittiöön, mutta palasi takaisin pöydän alle maate. Ehdimme epäillä Kallen rauhattomuutta, mutta samassa pöydän alta kuuluva rytinä kertoikin jo mistä on kyse.

Kohtaus oli kevyt eikä kestänyt kovin montaa minuuttia. Kalle meinasi krampata kylkiasennosta selälleen ja siinä liikkeessä pissa lensi kaaressa kohti kattoa! Kupeissa olevat kahvit ja itse kupitkin meni vaihtoon, kun ei voitu olla ihan satavarmoja mihin kaikkialle pissaa lensi!

Tällä kertaa ei tullut mattopyykkiä, mutta lattia ja koirapyykkiä kylläkin. Tumpattiin Kalleen varoiksi myös yksi stesolid-puikko, kun pelättiin, että kohtaukset tulevat taas ryppäissä. Yhdellä kohtauksella kuitenkin selvittiin tällä kertaa.

Soittelin jälleen kerran eläinlääkärille. Vielä on liian aikaista sanoa alkaako kaksi Barbivet tablettia pitämään kohtaukset pidempiä aikoja poissa, joten tilannetta tarkkailaan ja jatketaan samaan malliin. Hyvää on, että kohtaus oli lievä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!