maanantai 8. kesäkuuta 2015

Onni teki temput

Onni tosiaan teki temput eikä ole mökillä matkassa...

Onni tuli hienosti sisään eilen ilta ysiltä. Meinasi tosin tai livistikin myöhemmin illalla Villeltä karkuun. Naapuri oli kuitenkin sattunut olemaan pihalla ja sai napattua Onnin kiinni. Kaikki hyvin. Kunnes tänään aamulla päästin koirat takapihalle...

Ulos koiria päästäessä mulla oli myöskin ulos pyrkivä Onni kainalossa. Kun päästin koiria sisään Onni ei ollut kainalossa. Se ei myöskään ollut enää mailla eikä halmeilla, kun meinasimme pakata sen kissankoppaan. Ei hiivattisoikoon, oliko se livahtanut ulos?

Etsimme Onnia joka paikasta. Sohvan alta, sängyn alta, lauteilta ja niiden alta, keittiön pöydän tuolien päältä, kaapeista, mutta kissaa ei missään. Sanoin Villelle, että voisin käsi sydämellä vannoa, ettei se mennyt ulos. Tai läpäisisin kirkkaasti vaikka valheenpaljastustestin. Etsimme Onnia kolmeen- neljään kertaan, mutta uloshan se oli luikahtanut, kun sitä ei huuteluistakaan huolimatta missään näkynyt.

Huutelimme Onnia pihallakin, minkä nyt puoli kuuden aikaan aamulla kehtaa. Ei kissaa missään. Meidän oli pakko lähteä matkaan ilman kissaa, koska sovittu kananhakuaika pakotti meidät liikenteeseen, eikä Onni tulisi, kun vasta lähti.

Soittelin mummulle matkalta, että jos voisivat karkuunpäässyttä Onnia hoitaa.

Myöhemmin mummu soitti takaisin, kun olivat käyneet meillä. Onni oli istunut heitä ovella vastassa. Sisäpuolella!!!

Siis minne ihmeeseen se oli mennyt lähtöä piiloon?!? Onni ei ilmeisestikään halunnut mukaan. Kai se sai pääsiäisen lumimäärästä tarpeekseen ja aatteli, että ei enää kiitos. Olisi vaan pitänyt kääntää koko huusholli ympäri, kun olin niin varma, ettei se voinut livahtaa ulos...

No, nyt olemme muut täällä, mutta hieman meillä on Onniton olo... Kesäkanat ja lampaat hieman kompensoi, mutta kyllä yksi on selkeästi joukosta pois.

Onni köllöttelee kotosalla tyytyväisenä männä viikolla.

Omassa rannassa. Kiviniemi hohtaa auringonvalossa. + 10 astetta vain lämmintä ja yhä edelleen tuuliset ilmat jatkuu.

Hilda & Hali


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!