tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hali parka

Halia nyt hieman koetellaan. Olin sen kanssa sunnuntaina keräämässä pyykkiä narulta. Hali oli remmissä, koska olemme pääsääntöisesti pihapiirissäkin pitäneet koirat kytkettyinä pieniä pisulenkkejä lukuunottamatta.  Laitoin remmin kannonnäreeseen kiinni siksi aikaa, kun irrottelin pyykkejä narulta. Hali sai loihdittua itsensä irti kannosta ja hihkunnastani huolimatta viipotti suoraan lammasaitauksen sähkölankoihin. No, sähkötällihän lankojen nuuhkaisemisesta tuli ja hirmuinen poru.

Hali rynnisti saunapolkua mökille päin häntä löpsöllään, remmi perässä raahautuen. Hali pysähtyi istumaan, mutta jatkoi ulisten matkaa, kun vähänkään saavutin. Hali juoksi auki olevasta ovesta mökkiin sisälle papan turvaan. Vaikutti hieman siltä, että Hali luuli minun jotenkin olevan sekaantunut tähän ikävään juttuun. Hetken aikaa Hali oli vielä häntä löpsöllään ja katseli minua epäilevänä, mutta piristyi sitten uskaltaen tulla mammankin lähelle.

Maanantaiaamun pyörälenkillä Hali alkuriemussaan onnistui ajautumaan liian lähelle pyörää. Poljin osui Haliin ja taas ulistiin ja luotiin minuun syyttävän kysyviä katseita tyyliin "oikeesti, yritäkkö sää tappaa mut?"

Tämän aamun pyörälenkille lähdimme hieman rauhallisemmissa tunnelmissa ja pyörään osattiin pitää kunnioitettavampaa etäisyyttä.

Onneksi Halille on tapahtunut jotain mukavaakin. Hali on saanut uuhista uusia ystäviä. Net on suukotelleetkin niityllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!