keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lupaus keväästä


Alkumatkan moottorikelkkauralla mahtuu vaikka tekemään hammastarkastuksen...

Ohhoh, kyllä tässä on meinannut jo tuskastua näihin pilvisiin päiviin. Koko helmikuussa aurinko on näyttäytynyt vain kerran, Kallen synttäriviikonloppuna Porissa. Viikonloppuna koulussa oli opiskelukaverien kanssa puhetta pilvisyydestä ja yksi tokaisi, että kun viime kesäkin oli niin sateinen, niin hän on nähnyt auringon varmasti edelliskesänä! 

Eilen jo oikein uutisoitiin, että on pilvisin talvi "miesmuistiin". Joulukuun alusta maanantaihin 18. helmikuuta asti esim. Jokioisissa on mitattu 41 paistetuntia ja Jyväskylässä vain 18! Onneksi me saimme nauttia sentään välissä Thaimaan auringosta. Siellä aurinko paistoi keskimäärin 12 tuntia päivässä eli saimme kahden viikon aikana nauttia noin 168 aurinkotunnista!!! Mieti nyt, ei ihme jos alkaa täällä pohjolan pimeydessä hieman ahistamaan... ;)

Tänään onneksi vihdoin paistoi aurinko oikein kunnon siniseltä taivaalta! Otin kameran matkaan ja lähdin koirien kanssa kiertämään tuota tunnin metsälenkkiä, jota olemme koko talven hikihatussa pitäneet auki. Tähän mennessä "meidän polulla" ei ole rämpinyt ketään muita, mutta nyt "meidän polun" oli kiertänyt joku iso kenkäinen.


Taivaalla möllötti kuu...

...ja pitkästä aikaa aurinko!

Tule jo!

Metsäpolun varren lumisia "holvikaaria"

Lupaus keväästä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!