maanantai 4. helmikuuta 2013

I-pentueen 8. synttärijuhlat

 
Saimme nauttia kerrankin mahtavasta aurinkosäästä
 
Helmikuu pyörähti käyntiin mukavissa tunnelmissa. Lauantaina (2.2.) oli jälleen aika juhlia porukalla Omskakas I-pentueen synttäreitä Porin liepeillä. Paikalla oli myös pentueen kasvattajat ja kavereita niin, että meren jäällä, Kokemäenjokisuistossa, treenasi iloinen joukko koiria 12 noutajan voimalla (6 flattia ja 6 käyttiskultsua).
 
Treenaajat meren jäällä (5. oikealta on Kalle ja Kallen vieressä Hilda)
 
Hilda ja Kalle ei ihan parhaassa terässä olleet. Liekö lomailu tehnyt tehtävänsä sekä se, että yhteisistä isoista treeneistä on jo aikaa. Hilda ainakin tuntui hämääntyvän kaikesta hälinästä mitä ympärillä tapahtui.
 
Tyytyväinen olen siihen, että sain ohjattua Hildan sokkovarikselle. Ensimmäinen ohjaus olisi loppujen lopuksi johtanut variksen löytymiseen, sillä huomasin, että Hilda sai jo hajun kirsuunsa. Otin Hildan kuitenkin pois, sillä se ei olisi enää ollut ohjaus vaan Hildan omatoiminen etsintä... Toisella yrittämällä, hieman lähempää, ehkäpä n. 30 metristä sain ohjattua Hildan suoraan varikselle. Varista nuuhkittiin, otettiin suuhun ja lähdettiin kaislikosta tulemaan minua kohden. Kaislikkoon piti kuitenkin tirauttaa pisut... Hienoa on, että koko ajan varis kuitenkin pysyi suussa eikä sitä laskettu maahan kertaakaan! Varis tuli myös ihan perille asti ja jopa käteen.
 
Ville ohjasi Kallea ja niiden viimeiset markkeeraukset oli kuulemma menneet hyvin, vaikka Kalle oli säikähtänyt jään räsähtämistä ja tullut ensin takaisin. Tämän jälkeen, räsähtämispaikan mennessä kiertäen, Kalle oli kuitenkin noutanut kakkosmarkkeerauksen molemmat damit talteen.
 
~*~*~*~*~*~*~
 
Vasemmalta: 14-vuotias Suvi-äiti ja 8-vuotiaat pojat: Kide, Paavo ja Kalle.
 
~*~*~*~*~*~*~
 
Treenien päälle nautimme ulkosalla kahvia, munkkia, pannukakkua sekä nuotiomakkaraa.
 
Hilda (keskellä) oli poikien suosikki. Tässä pusutellaan Kelmin ja Vertin kanssa.
 
Hilda "nauttii" saamastaan huomiosta. ;)
 
Iltasella vielä "Paavolaisilla" saunaa ja herkkuruokaa: Paavon noutamaa faasania, kauriinjauhelihapullia, kyyhky- ja hirvipaistia sekä jälkiruoaksi herkullista synttärikakkua.

Jälkkärisynttärikakku ihmisille.
 
Poikien hauskat sammakkokakut. 
 
 Kalle lipoo huuliaan, Paavo haluaisi jo hiipiä hotkaisemaan kakun ja Kide taitaa anoa lähtölupaa...
 
Kiitos kaikille asianosaisille mukavasta päivästä ja varsinkin isäntäperheelle tarjoiluista ja yösijasta!

1 kommentti:

  1. Hih, olipas hienoja kuvia koirista :) Nuo sammakkokakut oli kyllä veikeitä :D

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!