lauantai 3. lokakuuta 2015

Valiomyrskyn tuomaa

Valiomyrsky toi meille eilen tällaisen ihanuuden. Hiirentappoaseen. Minun kauan haaveilemani punaisen kissan, jonka nimeksi tulisi Ilona. Siinä se nyt on.

Haimme Ilonan tosiaan eilen Kajaanista. Virallinen 12-viikon luovutusikä olisi tullut täyteen vasta ensi viikon lopulla, mutta Ilonan sisarukset oli haettu jo edellisenä viikonloppuna uusiin koteihinsa... Ilona on jo nyt 11 viikon iässä kuitenkin tomera ja leikkisä kissa, joka liikkuu ja syö reippaasti. Ilona on myös jo sisäsiisti! Ilona tuntee myös nimensä, kun kerroimme perheeseen, että kisusta tulee Ilona. Se tulee esim. sängyn alta pois, kun kutsuu Ilonaa.

Ilona oli miu'unnan täyteisen kotimatkan jälkeen mökissä heti kuin kotonaan. Ja se on kova kehräämään sekä viihtyy sylissä. Nytkin se kehrätä päristää mun sylissä tätä kirjoitellessa. 

Ilona on reipas ihmisten seurassa, mutta valitettavasti se ei ole tottunut koiriin. Hali ja Hilda joutuvat olemaan hetken toisessa huoneessa, koska Ilona sähisee ja murisee koirille. Hildaan luotan, että se ei Ilonaa vahingoittaisi, mutta Hali saattaisi nitistää mokoman rotan vonkaleen... 

Onnillekin Ilona sähisi. Onni vain rauhallisesti tuijotteli mokomaa rääpälettä.

Ilona näyttää kuvissa jotenkin tosi isolta. Oikeasti se on vielä ihan pikkuruinen. Painoa vain n. 800 grammaa (kissan pitäisi 12 viikkoisena painaa noin kilon).

Ilona on aivan tavallinen maatiaiskissa, jonka äiti on kilpikonnaväritteinen ja isä satunnainen ohikulkija punaisella pitkäkarvaisella turkilla varustettuna. 

Meillä tällä viikolla yöpyneetkin eräkaverit etelästä kävivät mökiltään heti Ilonaa moikkaamassa. Sarilla oli joku ihme "noitateoria", että 98 kissaa sadasta menee lattialle tehtyyn ympyrään ja omistaa sen. Pitihän teoria heti testata Ilonalla. Koiranremmistä ympyrä lattialle, eikä aikaakaan, kun Ilona oli ympyrässä! Ympyrään piti ottaa mukaan myös oma leikkihiiri. Tämä ympyräjuttu pitää joku päivä muistaa testata myös Onnilla. Suosittelen kokeilemaan onko Sinullakin ympyrän omistushaluinen kissa! ;)
 

2 kommenttia:

  1. Ihana Ilona! Onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Kyllähän tuo ympyräteoria toimii koiriinkin. Menet vaan lattialle makaamaan kyljellesi, ja taivutat sormet kohti varpaita mahdollisimman pyöreänä. Varmasti saat koirista seuraa ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on kyllä ylisöpö perheenjäsen. Tuota koirien ympyrää ei voi kyllä laskea. ;) Eihän sitä ehdi edes ympyräksi, kun ne jo könyää päällä! :D

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!