maanantai 30. joulukuuta 2013

Hiihtelyä ja uintia

On hiihdetty kovin. Ja potkukelkkailtu. Eilen  ja toissapäivänä oli aivan mahdottoman liukas mökkitie. Tiellä ei tahtonut pysyä millään kapistuksella, varsinkaan potkukelkalla ja melko huonosti autolla. Turvallisin etenemismuoto oli sukset metsän siimeksessä. Yllä olevassa kuvassa tutkiskelemme hiihtäen Taina-myrskyn aiheuttamia vahinkoja Kiviniemessä.

Koirat uhka- vai jopa tyhmänrohkeina mökkilammen jäällä...

Tänään ulkoilutimme havelikkoa omilla mailla pomppujäniksen toivossa. Näimme jänön jälkiä ja papanoita, mutta itse ristihuuli pysytteli visusti piilossa. Melko raskas keli koirien liikkua, kun ei ole hankikantoa. Sinnikkäästi kuitenkin painelivat hajujen perässä. Loppumatkasta kulkivat jonkun verran myös jättämäämme latua pitkin.

Joessa oli vettä ihan pirilaitaan. Majavasta ei näkynyt merkkejä. Liekö siirtynyt muille maille vähävetisen kesän seurauksena. Ennakkoon pelkäsimme, että koirat putoavat joella heikkoihin jäihin. No eivät pudonneet, joki oli suurimmaksi osaksi sula, ja koirat kävivät ihan oma-aloitteisesti uimassa ulkolämpötilan ollessa + 1 astetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!