tiistai 28. toukokuuta 2013

Tokkurainen Kalle


Siskoni käväisi Cindyn kanssa täällä tänään. Onnikin ilmestyi katselemaan koirien touhuja. Siinä se tyytyväisenä makoili häntä vesikipossa! Oli varmaankin mukavan viilentävää...

Cindyn ja Hildan touhuissa ei ollut kyllä taaskaan paljon seuraamista. Melko laiskanpulskeaa touhua jälleen. Kallekin sai olla koko ajan tyttöjen kanssa, koska se ei juurikaan innostunut Cindystä. Hieman kolmen kopla sentään jaksoi vääntää, mutta lähinnä ne makoilivat kukin omissa oloissaan.


Kalle onkin ollut kovin väsynyt ja tokkurainen. Törmäilee välillä seiniin ja takapää huojuu alla. Kävin tänään maksamassa velkani eläinlääkärille eli Kallen kaliumbromidiarvotutkimuksen, joka lähetettiin Saksaan. Samalla rukattiin Kallen lääkitys uusiksi. Nyt Kalle saa 1 tabletin aamuin-illoin Barbivetiä sekä Libromidea. Josko tokkuraisuus hellittäisi, ja silti kohtaukset pysyisivät poissa. 

Tuuli puhalsi sopivan kuvauksellisesti hajuja kaikkiin kolmeen kirsuun

Eläinlääkärille meni yli 50 euroa, koska sain vielä lisää antibioottia Kallen hotspottiin, kun se ei parantunut viikon kuurilla ihan kokonaan. Apteekista hain epilepsialääkkeitä ja sinne meni lähes sata euroa.

Seuraavaksi kaliumbromidipitoisuus mitataankin vasta syksyllä, sillä seurantaväli ei olekaan 1 - 1,5 kk vaan 2 - 3 kk. Siis apua, onko kesä todella noin lyhyt, että kolmen kuukauden päästä on jo syksy!!!

Kalle ei kauaa jaksanut istua kuvattavana vaan kävi maaten...


2 kommenttia:

  1. Uskaltaisitko antaa Kallelle ruuassa voikukkia?

    http://hidastaelamaa.fi/2013/05/voikukka-hellii-maksaa-ja-munuaisia/

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!