tiistai 9. syyskuuta 2014

"Torahampaat"

Varasin viime viikolla Halille ajan kulmahampaiden poistoon, kun minusta ne olivat niin jykevästi kiinni ja uudet komeat kulmurit olivat jo kasvaneet vierelle.

Eilen illalla kävimme eläinlääkärillä, joka hampaanpoisto-operaation jälkeen totesi, etteivät kulmahampaat olisi irronneet ikinä. Olivat melkoisen kookkaat ja tiukasti kiinni! Halin "torahampaat" tarvitsivat siis avukseen 163,50 €, jotta heltisivät syvältä leuoista...


Nyt Halilla on hampaat muuten kunnossa, mutta ala P1:t ainakin vielä puuttuvat. Toisella puolella näkyy pieni nökö, mutta toisella ei mitään. Peeykkösten puute ei ilmeisesti kuitenkaan ole hylkäävä virhe.

Odottelin Halin heräämistä eläinlääkärillä, kun yhtäkkiä Hali ponkaisi heräämöstä jaloilleen ja tepsutteli keskelle seuraavaa operaatiota! Saivat Halin kiinni ja toivat sen minulle odotushuoneeseen. Hali oli kovasti iloinen minut nähdessään. Siinä lähtöä tehdessä Halin piti vielä haukkua toista potilasta. Eläinlääkäri sanoi, että selkeä pystykorva, kun haukkuu jo ennenkuin on edes kunnolla herännyt!

Huomenna, vihdoinkin huomenna, pääsemmekin haukkutaitoja tositoimissa harjoittelemaan! Eläköön maalinnunmehtuun alku! 

Hali oli melko kuutamolla koko loppu illan, vaikka omin jaloin autoon ja autosta tepsuttelikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!