tiistai 29. heinäkuuta 2014

Taralaisten helteinen vierailu

Tara perheineen oli mökillä meidän seurana muutaman päivän. Hyvin tulivat koirat juttuun keskenään, mitä nyt välillä Hali äityi ärsyttävän räkyttäväksi "poliisiksi" ja Tara oli turhan suuri painikaveri Halille. Tara (7 kk) on kohta jo isompi kuin Hilda!

Koirat pysyivät myös suht hyvin pihamaalla. Yhtenä päivänä pikku tytöt olivat omatoimimatkalla Kiviniemessä. Tara oli ilmeisesti käynyt uimassa ja Halikin kahlaillut, kun oli märkä.

On ollut niin upean tukalan helteiset ilmat, että aika on kulunut lähinnä uiden. Halikin on taas pari kertaa uinut. Yhden vahingossa, kun ajautui taas innoissaan hieman liian syvälle. Toisella kerralla Hali istui Villen selässä jonkin matkaa, kun Ville ui! Siellä se keikkui tyytyväisenä tovin ennenkuin joutui vedenvaraan ja  uida läiskytti rantaan.

Sunnuntaina teimme puolipäiväretken Malahvian suuntaan snorklaillen kirkkaassa vedessä ahvenia ihmetellen ja uistimia keräillen. Kävimme myös eväsretkellä Aittojärvellä. Siellä meidät säikäytti lähes jaloista singahtanut riekkopoikue. Saimme myös ihailla järven poikki uivaa majavaa.

Kiitos ihanasta vierailusta rakkaat!

Tara, Hilda & Hali vahtivat kun kummipoikamme Vili peuhaa uimarenkailla veljensä Miron kanssa.

Aittojärven hellemaisemaa.

Tulihan ne ukkosetkin sieltä. Su-ma ilta yhdeltätoista alkoi kestäen puoli kahteen asti. Komeita vaakatason salamoita ja mahtavat jylinät, vaikkei päälleasti onneksi tullutkaan. Maanantaina päivällä, vieraiden lähdön jälkeen, raju ukkoskuuro tuli päälle asti. Vettä satoi rajusti ja tuuli niin, että puut vihmoivat! Yritettiin ma iltapäivällä kaupoille, mutta ois pitänyt ymmärtää, että normi kauppaanlähtövarustukseen kuuluu moottorisaha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!