torstai 27. maaliskuuta 2014

Nomea ja päiväperhosia


Treenailtiin hieman nomea Hildan kanssa eilen metsälenkin yhteydessä. Hilda palautti niin hienosti. Tuli damin kanssa vauhdikkaasti luo, istui ja piti damia niin kauan, että otin sen suusta pois. Olisi kiva kokeilla toimiiko Hilda myös muiden koirien häiriössä näin hienosti. Hildan kummikasvattajan nome-treenit on käynnissä taas maanantaisin, mutta minä olen yleensä/aina iltavuorossa...

Hilda totteli pilliäkin muuten hienosti, paitsi, kun se luuli, että olin jättänyt damin yhden kiven taa. Lähetin Hildan vapaa käskyllä eteen, tarkoituksenani pysäyttää se ennen kiveä ja mukamas-damia. Hilda ei kuitenkaan pysähtynyt pilliin, vaan juoksi innoissaan etsimään damia kiven takaa. Eipä tullut palkkaa koiralle tottelemattomuudesta, kun sieltä ei löytynytkään mitään. Ei muuta kun pillipysäytyksiä innostavassa tilanteessa treenaamaan!

Eilen oli kahdeksaan päivään ensimmäinen vapaa, ja upean aurinkoinen, mutta tuulinen kevätkeli. Uutena kevätbongauksena päiväperhosia! Aikuisena talvehtineita nokkos- ja sitruunaperhosia oli jo liikkeellä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi kommentteihin, kiitos! / Leave your paw mark to the comments, thank you!